Med et foredrag af Mikael Jarnvig får du besvaret alle dine vejr- og klimaspørgsmål. Her er du sikret en oplevelse, der klæder dig på til både at deltage i klimadebatten og til selv bidrage til at mindske de kaotiske konsekvenser, ændringerne har for vores planet. Klimaekspert Mikael Jarnvig bryder meteorologiske fænomener ned til letforståelige størrelser på en spændende og illustrativ måde, der helt sikkert vil efterlade dig med en større indsigt i vejr- og klimaforandringerne og konsekvenserne heraf. Du kan læse mere om Mikael Jarnvigs foredrag her.

Mikael Jarnvig Foredrag

Hallo, hvad sker der for klimaet?

  • I foredraget går Mikael Jarnvig i dybden med, hvad der sker med vejret og klimaet i disse år. Desuden forklarer han, hvad der er forskellen på de to.
  • Klimaændringerne bliver omtalt oftere og oftere i flere sammenhænge, og mange af os kan ikke finde hoved og hale i alle de informationer, der skyller ind over os. Men hvor mange tilfælde er reelle klimaændringer, og hvor meget er ganske normalt vejr, der bare bliver blæst op til at være ”verdens ende”?
  • Mikael Jarnvig vil fortælle, hvad der er målt, konstateret og videnskabeligt holdbart. Ud fra videnskabelig viden og prognoser vil han også forklare, hvad der kommer til at ske med vejret i nær fremtid nationalt og internationalt – og hvilke konsekvenser får disse ændringer? Han fortæller også om årsagerne til klimaændringerne. Er de naturlige og tilfældige, eller skyldes de menneskers adfærd?
  • Foredraget, som er ledsaget af både grafik og fotos, er ikke på et højt videnskabeligt niveau. Tilhørerne behøver derfor ikke videnskabelig forhåndsviden for at kunne følge med, tværtimod. Det henvender sig til helt almindelige unge og voksne, der gerne vil have styr på de grundliggende begreber og mekanismer i klimaets virkemåde. Forhåbentlig vil tilhørerne også få en fornemmelse af størrelsen, tidsskalaen og konsekvenserne af klimaforandringerne. Ligeledes vil løsningen på klimakrisen også tone tydeligt frem.
  • Der vil være rig mulighed for at stille masser af spørgsmål om klima og vejr.

Kontakt og booking

Mikael Jarnvig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.