om mikael jarnvig

Den velkendte meteorolog, Mikael Jarnvig, har i en lang årrække været en fast del af mediebilledet som hele Danmarks vejrvært. Den populære klimaekspert har arbejdet med vind og vejr siden 1976 og er uddannet meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Insititut på Københavns Universitet. Gennem de sidste 30 år har Mikael Jarvnig givet os knivskarpe vejrprognoser på både DR, TV2 og TV3.

Mikael Jarnvig gør os hver dag klogere på danske og internationale vejr- og klimaforhold, og hans evne til at formidle prognoser og videnskabelig viden har gjort ham til en af Danmarks mest velkendte og folkekære vejrværter. Den mangeårige vejr-profil ser det som sin mest fornemme opgave at formidle videnskabelig viden og indsigt omkring meteorologi og klimaforandringer til danskerne, og han sætter fokus på, hvordan vi mindsker de kaotiske konsekvenser heraf.

FOREDRAGSHOLDER

Mikael ved, hvad han taler om. Hans gennemgående forståelse for jordens og vejrets forandringer har gjort ham til en fremragende klimaformidler, og han deltager også i adskillige klimadebatter, som I kan høre nærmere om, når I booker et foredrag med Mikael Jarnvig.
Som populær foredragsholder sætter han nu fokus på fremtidige klimaændringers årsager og konsekvenser. Er de menneskeskabte? Hvor omfattende er de egentlig? Og hvad kan vi i fællesskab gøre for at komme klimakrisen til livs? 

Hør med, når klimaeksperten går i dybden med, hvad der sker med ændringer i vejret og klimaet i sine spændende oplæg. De fleste har efterhånden fået øjnene op for klimamæssige forandringer, men hvad betyder de egentlig? Mikael illustrerer de grundlæggende begreber og mekanismer i klimaets virkemåde gennem grafik og fotos, så de bliver letttilgængelige og forståelige for alle. I får en fornemmelse af størrelsen, tidsskalaen og konsekvenserne af vejr- og klimamæssige forandringer, og han kommer også med forslag til løsninger på problematikkerne, som alle kan være med på. Glæd jer, når Mikael Jarnvig tager jer med på klimarejsen.

Kontakt og booking

Mikael Jarnvig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.